2004 yılından bu yana bilişim sektörünün çeşitli alanlarında faaliyet gösteren firmamız 2007 yılında Webim ile Türkiye ve Uluslararası pazara yönelik hosting, kiralık sunucu, co-location ve alan adı satış hizmetlerine başlamıştır.

Bayi Hosting (Reseller) Nedir ? Nasıl Kullanılır ?


Yeni nesil girişimler için; birden fazla site ihtiyacını karşılayacak, birden fazla hosting paketine gerek duymayacak ve sunucu maliyetlerinden kaçınmak isteyenlere özel bayi hosting paketleri artık daha aktif hale gelmiştir.

Bir web tasarım firması iseniz, kişisel olarak web siteleri yapan bir tasarımcıysanız, hem bir gelir kaynağı, hem de maliyetleri düşürmek istiyorsanız bayi hosting paketleri tam olarak odaklanmanız gereken paketlerdir.

Bayi Hosting (Reseller), hosting paketlerinin aslında bir üst paketi olarak düşünülebilir. Artık tüm dünyada ve ülkemizde web sitesi çok büyük ihtiyaç durumuna gelmiştir. Bu durum e-ticaret sayfalarının etkinliği, alışveriş alışkanlıklarının değişmesi ve kolay ulaşılabilirlikten süregelen bir durum.

Bayi Hosting Nasıl Çalışmaktadır ?

Bayi Hosting, hosting paketleri sistemi ile aynı şekilde çalışma prensibine sahiptir. Tüm detaylar aynıdır. Ancak ssd disk kapasitesi, bant genişliği kapasitesi, veritaban sayısı, ftp sayısı gibi bazı özellikler daha geniş alanlara ve büyük kapasitelere sahiptir. Birden fazla hosting paketini bayi hosting paketi içerisine açabilir. Tüm hesapları aynı panel üzerinden yönetebilir yada müşterilerinize hosting panel bilgilerini ayrı ayrı olarak verebilirsiniz. Müşterilerinize ayrı ayrı hosting paketi fiyatlarını belirtip kendi bayi hosting paketiniz üzerinden hesap açarak kazançlar sağlayabilirsiniz.

Bayi Hosting Faydaları Nelerdir ?

Bayi Hosting, kazanç sağlatan çok uygun bir sistemdir.

– Bir Hosting şirketi gibi satış yapabilirsiniz.
– Yüksek kar oranları sağlayabilirsiniz.
– Kendi işinizin başlangıcını yapabilir daha sonra kapasite arttırımlarına gidebilir veya sunucu kiralamaya kadar yükselebilirsiniz. Webim Hosting yükseltme paketlerinde olan ücretiniz yanmaz sadece aradaki ücreti ödersiniz.
– Müşterileriniz ayrı ayrı cpanel adresleri verebilir ve kendi hosting paketlerini kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
– Düşük maliyetlerle başlamanıza yardımcı olur.
– Webim Hosting bayi hosting müşterilerinin alt müşterilerine de istendiği takdirde hızlı bir destek sunmaktadır.
– Webim Hosting haftalık yedekleme sistemini bayi hosting paketlerinizde de kullanabilmektesiniz. Yedekleme sistemi ücretsiz olup istediğiniz bir yedek dosyasına destek talebi oluşturarak ulaşabilirsiniz.

Bayi Hosting Üzerinden Nasıl Kazanç Sağlarım ?

Müşterileriniz için ayrı ayrı hosting paketi ücreti alıp Webim Hosting’e sadece bayi hosting ücretini ödeyerek yüksek kazançlar sağlayabilirsiniz. Gelir akışınızı kendiniz belirlersiniz durumunuza göre paketleri seçerek uygun fiyatlarla tüm sitelerinizi barındırabilirsiniz.

Müşterileriniz Webim Hosting Olarak Bizleri Bilmeyecektir. Nasıl Mı ?

Müşterilerinizi isterseniz destek anlamında yardımcı olabiliriz. Ancak sadece siz istediğinizde 🙂
Tarafınıza verilen panel üzerinde isterseniz kendi logonuzu ve bilgilerinizi kullanabilirsiniz. Ayrıca sizler için özel nameserver adresi oluşturup temin edebiliriz. Bu sayede nameserver adreslerinde bir araştırma bile olsa sadece sizler bilineceksiniz.

Bayi Hosting Kullanabilir Miyim ? Desteğiniz Nasıl Olacaktır ?

Tüm müşterilerimiz bizler için çok değerli. 7/24 sizlere destek sunmaya hazırız. Desteğimiz isterseniz sizlere ya da istendiği takdirde direk müşterilerinize de olabilir.
Uzaktan mail kurulum desteği ve site kurulum desteği vb. tüm hizmetleri tarafınıza hızlı bir şekilde sağlamaktayız.

Bayi Hosting Satın Almak İstiyorum. Nasıl Yapabilirim ?

Tüm işlemler oldukça basit. Webim Hosting web sayfamızdan siparişinizi oluşturup, ödeme yapmanız yeterli. Sonraki tüm aşamalarda tüm isteklerinizi müşteri temsilcilerimiz ile yapabilirsiniz.

Kampanyalı Bayi Hosting Paketi Satın Almak İçin; buraya tıklayarak sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.


Yorum Yok.

Yorum Yazın